Rentoutuminen

Oikea Savusauna

Smoke saunaHikoile, rentoudu ja vietä laatuaikaa saunoissamme. Kaikki tietävät, että savusauna on paras sauna, ja meidän savusaunamme on erityisen hyvä sellainen. Savusaunahan toimii siten, että kiukaassa ei ole savupiippua vaan savu tulee sisälle saunaan. Kun kivet ovat noin 350°C savu ajetaan ulos ja saunominen voi alkaa. Kaikki jatkuvalämmitteiset saunavat puskevat ilmaan positiivisa ioneja, tämä väsyttää, varsinkin jos hapensaanti on puutteellista kuten useimmissa saunoissa on. Savusaunan kiuas sensijaan puskee ilmaan negatiivisia ioneja, jotka piristävät ja ovat terveydelle monin tavoin hyödyllisiä, ne esimerkiksi hidastavat solujen ikääntymistä. Savusaunassa kylpeminen on ainutlaatuinen elämys jota voi harrastaa kaikkina vuodenaikoina. Tähän toimenpiteeseen tulisi varata useita tunteja aikaa sillä savusaunassa puhdistuu niin ruumis kuin sielukin. Savusaunaamme mahtuu noin 10 saunojaa kerraallaan, paperiset pefletit kuuluvat hintaan. Kevään 2014 aikana valmistuu erikoinen terassirakennelma jossa on lämmitettävä tila vaatteenvaihdolle tai pienimuotoiselle grillaukselle.

Kylpytynnyri

saunaKaikkiin tilaisuuksiin sopii laadukas, merialumiinista valmistettu kylpytynnyrimme. On melko mukava tunne istua kuumassa vedessä, kun pakkanen paukkuu ympärillä, katsellen idyllistä Varsinais-Suomalaista maalaismaisemaa.

 

HierontaaimagesCA8LILS3

Villa Irenestä on myös mahdollista saada hierontaa ja muita hoitoja, joko mukavasti mökissa tai kilometrin päässä. Klassisen hieronnan lisäksi meiltä saa aromahoitoa, jalka- ja käsihoitoa, intialaista päähierontaa, ihanaa hunajahierontaa sekä Nuga Best infrapunahoitoa. Lisätietoja  http://www.tatjanasappinen.fi/ tai kysy meilta  erikoispaketteja ja -hoitoja.

 

Grillikota ja leirinuotio

grillVilla Irene voit myös rentoutua ja lämmitellä jykevässä grillikodassame. Vieraamme ovat kertoneet unohtumattomista elämyksistä tulen ympärillä. Grillikodassa viihtyvät kaikenikäiset. Kodasta löytyy grillaustarvikkeet ja afrikkalaisia rumpuja jotka ovat vapaasti paukutettavissa.

 

 Nollausgrill

Eräs vieraistamme mainitsi, että tälläisessä ympäristössä nollaus on tärkein homma. Homman voi hoitaa monin eri tavoin, esimerkiksi kesällä lammen ympärillä olevat riippumatot tarjouvat tähän erinomaisen alustan.

Riippumatot ja puutarhatuolit

Lammen ympärilä, metsän reunassa on mukavaa rentoutua ja purkaa stressiä riippumatoissa ja mukavissa puutarhatuoleissa. Myös meditointi täällä on sallittua, jopa suositeltavaa.

 

Lammet

presenter_24kuvapondPuutarhassa on 2 lampea: toinen lapsille ja toinen aikuisille. Aikuisten lampi on yleensä käytössä vuoden ympäri. Vesi on ihmeitätekevää lähdevettä ja onkin sanottu, että kylvettyään lammessamme on voinut jopa lopettaa Viagralääkityksen. Myös monenlaisten kipujen sanotaan lievenneen tai poistuneen. Lähdevesi on kesälläkin melko viileää, siitä saa ns avantokicksit ympäri vuoden.